Cabinet de Avocat specializat în litigii

Suntem un cabinet de avocați din București, cu experiență bogată în activitatea de litigii de drept civil și litigii comerciale.

Oferim servicii avocațiale și planuri personalizate de consultanță juridică. Ne recomandăm prin rezultatele obținute și prin atitudine deschisă față de clienții noștri, informându-i prompt și complet asupra demersurilor juridice și asupra riscurilor pe care acestea le implică, identificând împreună cea mai favorabilă soluție.

Arii principale de Practică

Litigii drept civil

Insolvență

Litigii comerciale și Achiziții Publice

Acordăm asistență juridică și reprezentare persoanelor fizice și juridice în litigii de drept civil, în cauze privind dreptul de proprietate, executare silită, răspundere civilă, malpraxis medical, contencios administrativ și fiscal, litigii de presă, libertate de exprimare și nu numai.

Avem o bogată experiență în domeniul insolvenței și a răspunderii pentru provocarea stării de insolvență, fiind implicați de-a lungul timpului în litigii care au condus chiar la pronunțarea unor hotărâri judecătorești obligatorii, de modificare a legislației aplicabile în materie.

Avem experiență și cunoștințe de natură tehnică în domenii specializate, care au format obiectul unor cauze de achiziție publică – cu precădere în domeniul tehnicii medicale și a tehnologiei informației. Cunoaștem și înțelegem limbaje de programare moderne.

Înființare societăți și asociații

Drept penal

Cauze privind dreptul de ședere în România

Acordăm asistență juridică și reprezentare persoanelor fizice și juridice în fața Registrului Comerțului pentru înființarea de societăți, asociații și fundații, precum și pentru modificarea actelor constitutive ale acestora.

Acordăm asistență juridică și reprezentare în domeniul dreptului penal al afacerilor ori în cauze penale de natură financiară.

Vă putem ajuta cu obținerea unui permis de muncă, a dreptului de ședere legală în țară sau cu actele necesare pentru obținerea cetățeniei române.

Despre Noi

Avocat Gane Andrei Mihnea

Suntem o societate de avocatură din București, cu experiență în activitatea de soluționare a litigiilor și de consultanță. Ne desfășurăm activitatea din anul 2018, timp în care am asistat sute de clienți, atât locali, cât și internaționali, în cauze civile și penale.

Am fost implicați în multiple litigii și tranzacții de complexitate și valori ridicate. Regăsiți accesând prezentul link articole despre activitatea noastră.

Open chat
Contactați-ne acum
Bună ziua!
Puteți intra în legătură directă cu noi prin Whatsapp!